EInde DHL

Vandaag na 8 maanden de laatste dag bij DHL gezeten. Helaas waren enkele collega’s er al niet meer dus hebben ze de heerlijke Rousseau chocolade moeten missen. In die acht maanden heb ik veel geleerd maar ben er wel achter gekomen dat Veghel net iets te ver rijden is voor mij. Ik kon de kindjes niet wegbrengen of ophalen hierdoor. Hopelijk zit de volgende klus dus wat dichterbij.

DHL

Nog 2 weekjes te gaan bij DHL. Komende week vroege dienst en de laatste week zelfs de late dienst. Helaas is een week inwerken niet echt genoeg om ze meteen mee te laten draaien met de diensten. Daarna zie ik wel waar ik terecht kom, hopelijk vind Cliënt een leuke job voorme, daar ga ik in ieder geval wel vanuit!

Eerste paar dagen

Zo, de eerste paar dagen bij Cliënt zitten erop. Lekker rustig op je gemak kenis maken met de nieuwe baas dus. Gisteren naar een klant geweest met een collega maar daar waren we ook zo weg. Donderdag mag ikw eer eens naar het terrein van Revalidatiecentrum Hoensbroek. Het is wel bij een bedrijf dat daar gevestigd is maar toch grappig daar ik daar toch nog eens beroepsmatig kom.