toch nog vijfde in de poule

Mede dankzij mijn punt tegen Slamis en zeker door de 5-3 overwinning op BCBH zijn we uiteindelijk vijfde geworden in de poule met 1 punt voorsprong op BCBH. Helaas hadden hun bij de laatste wedstrijd de betere heer vervangen door een stuk mindere waardoor de 5-3 eenvoudig bereikt werd. Volgend seizoen gaan we een stuk hoger eindigen want ik ben er van overtuigd dat Monique & Petra dan veel meer kansen hebben in hun dubbel en de singles.

Tosti’s

Iedereen heeft wel een voorkeur hoe hij of zei een tosti wilt hebben. Zo eet Roy graag een voedselbanktosti terwijl Strolie het liefste weer een culinair verantwoorde tosti wilt hebben.

Persoonlijk ben ik voorstander van een simpele ham-kaas tosti. Natuurlijk wordt deze gemaakt met wit brood. Ik smere de buitenkant van de boterhammen in met boter en gebruik flink veel kaas met in het midden een plak ham. Daarna in het tostiijzer totdat de buitenkant stevig begint te worden maar niet te hard. Eventueel kan je ook nog een flinke scheur curry op de ham doen dan hoef je die daarna er niet meer los bij te doen.

Auw

Ik heb flink last van mijn enkel na het badmintonnen van gisteren. Hopelijk is dat snel genoeg weg zodat ik zondag weer vol aan de bak kan. Gelukkig was het niet voor niks want ik heb wel mijn enkel gewonnen.

zie http://www.toernooi.nl/sport/draw.aspx?id=24112&draw=22 voor standen enzo 🙂

Badminton

Rules. Al een tijdje was een collega me ana het uitdagen en gisteren toch maar eens mee gaan meppen. Na wat dubbels om er een beetje in te komen zijn we maar gaan singelen. het werd al snel duidelijk dat hij teveel aan het dubbelen gewend was en dat ik taktisch wat beter ben. Eindstand 15-3 en 15-12 ( ja oude telling nog inderdaad, die gebruiken ze daar )

Hans: eat you heart out!